Sandra vrea zacusca din Romania

198

Sandra, cea care a luat cu asalt topurile din intreaga lume cu piesele „Maria Magdalena sau ”In the heat of the night,, se pregateste sa vina in Romania pentru cel mai mare festival de muzica retro din Europa: Diskoteka Festival. Cei din managementul iubitei artiste au trimis organizatorilor din Romania o lista cu pretentiile artistei. Printre acestea se numara 100 de borcane cu zacusa cu ciuperci. Artista a declarat in numeroase randuri ca este mancarea ei preferata si ca de fiecare data cand ajunge in tara de origine a fostului sot isi face provizii pentru un an intreg.

Sandra, ale carei piese sunt in marea lor majoritate compuse de Michael Cretu, romanul cu care a fost casatorita timp de 20 de ani. Sustine insa ca a ramas in foarte bune relatii cu primul sot, ca sunt in continuare „o familie”.

Cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor 80 și 90, Diskoteka Festival, promite publicului experiențe de neuitat între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara, cu peste 50 de artiști care au definit muzica de dans a celor două decade, printre care Modern Talking, Ace of Base ori De Alban, Sabrina, Snap, Nana, Mr President, Captain Jack si multi altii.