Vacanta exotica pentru fermecatoarea solista Luka!

404

Dupa un an in care a muncit atat pentru proiectul sau solo dar si la cel al lui Sore, la scoala de canto a Crinei Mardare sau pentru X Factor solista si-a luat vacanta. Raluca Leoaca sau Luka pe numele ei de scena si-a dorit sa si incarce bateriile asa ca si-a luat cele mai bune prietene si au plecat peste hotare. Mai precis, au ajuns in Bali, Indonezia unde au avut parte de locuri exotice, de intalniri cu bastinasi si animale pe care nu le au mai vazut. Raluka si prietenele lor au avut parte parte de locuri senzationale in care s-au distrat de minunte si au gustat bunatatile locale. Luka nu a ratat niciun loc exotic in care sa-si faca poze. In plus, pe 14 august solista implineste o frumoasa varsta si ii uram si noi toate cele bune.

Cine e Luka?

Este antrenor vocal la “X-Factor”, a urcat pe scenă alături de artişti consacraţi, iar acum a lansat piesa „Cel mai bine”, cu tot cu un videoclip în care apare în ipostaze foarte sexy. Aceasta este şi piesa de debut a Ralucăi Leoacă, pe numele de scenă Luka. „Muzica e universul meu, iar pe lângă faptul că mă ocup de vocile altora, scriu versuri şi, desigur, propria muzică”, spune ea. Piesa a luat naştere în studiourile Startrec şi RedClover, pe muzica şi versurile solistei. O parte din videoclip a fost filmat la ea acasă şi prin Bucureşti.

Numele Ralucăi este sinonim cu muzica, cu care a făcut cunoştinţă de la 7 ani. Studiază pianul de 12 ani, este absolventă a Conservatorului din Bucureşti, secţia Jazz vocal, iar în prezent antrenează voci. „Ador plimbările în aer liber şi timpul petrecut cu prietenii”, ne-a povestit Raluca Leoacă.