Ce spune Virgil Ianțu ca are coronavirus! „Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapida!”

18
virgil iantu
virgil iantu

Momente delicate pentru Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii „Câştigă România!”, emisiunea  concurs de cultură generală, difuzată de Televiziunea Română. Prezentatorul TVR, deși a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

Din fericire, Virgil a făcut o formă ușoară a bolii, se simte bine și spune că va trece cu bine peste această încercare. „A fost o experiență care m-a facut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapida!”.
Telespectatorii TVR – fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”- se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de espisoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării. Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Câştigă România!” este transmis pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 20.00.

virgi iantu la spital
virgi iantu la spital

„Această poză e făcută astăzi și poate va surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid.
Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar să nu lăsăți garda jos și sa va protejați cât puteți, purtând masca și exagerand cu igienă. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!