Weekend TVR 2 cu sezoane noi ale emisiunilor consacrate

108
Alina Ionescu
Alina Ionescu

În această toamnă, TVR 2 a pregătit un sfârşit de săptămână perfect pentru telespectatori. Despre viaţă sănătoasă, natură, travel şi timp liber aflaţi în noile sezoane „Generaţia FIT” (sâmbăta, ora 8:30), “Cap compas” (sâmbăta, ora 12,30), „Ferma” (duminica, ora 9:00), „Pescar hoinar” (duminica, ora 10:00), „Natură şi aventură” (duminica, ora 10:30) şi „Sănătate cu de toate” (duminica, ora 12:00). Un nou sezon „Mic dejun cu un campion”, din 28 septembrie, de la ora 10:00. Gazda Daniela Zeca Buzura invită oaspeţii la şuete agreabile, dar serioase, pe teme diverse. ES. Domnul Ambasador Emil Hurezeanu a răspuns cu amabilitate invitaţiei de a deschide seria întâlnirilor de la „Mic dejun cu un campion”.

Grila toamna Drag de Romania
Grila toamna Drag de Romania

În fiecare sâmbătă, de la ora 12:30, echipa emisiunii „Cap compas” va trasa pe harta locuri și obiective turistice cunoscute și mai puţin cunoscute. Printre noutăţi ,„ajungem pe Platoul Tibetului la mănăstirea Labrang Lamasery, unul dintre cele șase temple ale buddhismului tibetan unde se păstrează încă cel mai complet sistem de predare a budismului tibetan din China, dar și în deșertul Gobi”, spune Elena Dinu, gazda emisiunii.

Alina Ionescu are subiecte „la zi” la „Zile cu Stil” (sâmbăta, de la ora 17:00). În prima ediţie: ţinute accesibile şi inedite pentru balul bobocilor, achiziţionate din magazine second hand cu regim de consignaţie, dar şi o întâlnire cu  Nico pe scena Teatrului Toma Caragiu din Ploiești. Prezentatoarea emisiunii ne va însoţi şi la evenimentul „Parfumul Reginei Maria – 100 de ani de la lansare”.

Pescarii hoinari pornesc într-o nouă aventură în această duminică, de la ora 10:00. Eugen Roibu şi Ştefan Stoica, gazdele „Pescar hoinar”, alături de invitaţii lor, vor încerca stiluri diferite de pescuit. În prima ediţie vor ademeni somnul la clonc pe Dunăre.

De la debutul său în decembrie 1999, emisiunea „D’ale lu’ Mitică” a adus telespectatorilor sute de reportaje. Longevivul program revine în grilă din 29 septembrie, iar în fiecare duminică, de la ora 17:00, actorul Mitică Popescu şi reporterul Marian Marin vin cu noi poveşti din satul contemporan.

Cum ne-am obişnuit deja, duminica, de la ora 15:00, avem întânire cu Paul Surugiu Fuego, la galele “Drag de România mea!”. În ediţia din 29 septembrie vom face o călătorie muzicală prin istorie și tradiție, cu ajutorul muzicii populare autentice.