Willmark si CRBL si-au scos familiile la avanpremiera „Baieti rai pe viata”!

37
willmark si familia lui
willmark si familia lui

La 25 de ani de la premiera primei pelicule din „Bad Boys” iata ca s-a lansat cel de-al treilea film din seria cu Will Smih si Martin Lawrence. Si deja se pregateste cel de-al patrulea film din serie. Momentan „Baieti rai pe viata” a intrat in cinematografele de la noi.

crbl si sotia
crbl si sotia

Iar avanpremiera peliculei de actiune a avut loc la I Max din Afi Palace Cotroceni, unde au fost invitater vedete alaturi de familiile lor, jurnalisti, blogerri si fani ai productiei care o are intr un rol principal pe Kate Del Castillo pe care toata lumea o stie din telenovele precun „Minciuna” sau „Ramona”.

daniel nitoiu si marina
daniel nitoiu si marina

La evenimentul de vizionare al celei de-a treia parte a filmului au venit Willmark si sotia sa alaturi de copii lor, CRBL si sotia sa, Rares Dragomir si Simona Balanescu, Cezar Dometi, Diana Pirvu si Sergiu Pillof de la Kanal D, Andrei Neagu, Irina Margareta Nistor dar si Daniel Nitoiu si sotia sa Marina, care s-a intors acasa dupa ce a lucrat ca VJ 3 ani instrainatate.

cezar dometi
cezar dometi

Deși nu mai sunt atât de rapizi cum erau în tinerețe, Mike și Marcus au experiență și știu să iasă din situațiile critice. Doar că, între timp, tehnică de lupta a devenit mult mai complexă și performantă, așa că veteranii deprinși să spargă uși au de învățat de la colegii lor mai tineri din noua unitate de elită Advance Miami Metro Operations (AMMO), care a introdus tactici de investigare cu tehnologii de ultimă generație la Miami P.D. Și vor avea din plin nevoie de ele când trebuie să-i înfrunte pe Isabel, o frumoasă criminală din trecutul lui Mike, gata să se răzbune pentru cei 20 de ani petrecuți în închisoare. Amenințarea nu e chiar floare la ureche, mai ales că Isabel îl are alături pe Armando, fiul ei războinic, as în arte marțiale.

diana pirvu si serigiu pillof
diana pirvu si serigiu pillof

Astfel, suntem martorii unor urmăriri impresionante, cu acțiune explozivă (la propriu!). Chiar la începutul filmului vedem un Porsche super-lustruit, noul model din Generația 992, care nu avea voie să fie zgâriat fiindcă nu ar fi putut fi înlocuit. Coordonatorul cascadoriilor este Mike Gunther, care a lucrat și la Transformers: Age of Extinction și Transformers: The Last Knight. Nu lipsesc nici senzațiile tari pe două roți: intră în scenă o mică armată de motociclete. În plus, pentru a-și intra în rol, actorii care-i interpretează pe agențîi AMMO au urmat cursurile unui colegiu special pentru a se antrena și a se familiariza cu activitatea tactică a poliției din Miami.